Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Derma – Family Balsam – 200 ml

kr. 29,00

Derma Family Balsam 200 ml
Derma Family Balsam er mild og skånsom – perfekt til hele familien. En parfumefri balsam som virker blødgørende og plejende for både hovedbund og hår med ingredienser som mandelolie, pentavitin og glycerin, efterlades dit hår bl … læs mere her

Er Derma - Family Balsam - 200 ml på lager?
Køb Derma - Family Balsam - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Derma - Family Balsam - 200 ml

Derma - Family Balsam - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Derma - Family Balsam - 200 ml
  • Mærke: derma
  • Pris: Kr. 29.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5709954023329

Derma - Family Balsam - 200 ml fra derma

Derma - Family Balsam - 200 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Hårprodukter > Hårpleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Derma - Family Balsam - 200 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Derma - Family Balsam - 200 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, det kan jo passende være Derma - Family Balsam - 200 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Derma - Family Balsam - 200 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.