Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Derma – Family Shower Gel – 350 ml

kr. 39,00

Derma Family Shower Gel 350 ml
Derma Family Shower Gel er mild og skånsom – perfekt til hele familien. En parfumefri shower gel der har et dejligt skum, så du får vasket huden nænsomt rent. Samtidig virker sæben blødgørende og plejende med ingredienser so … læs mere her

Er Derma - Family Shower Gel - 350 ml på lager?
Køb Derma - Family Shower Gel - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Derma - Family Shower Gel - 350 ml

Derma - Family Shower Gel - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Derma - Family Shower Gel - 350 ml
  • Mærke: derma
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5709954026849

Derma - Family Shower Gel - 350 ml fra derma

Derma - Family Shower Gel - 350 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Derma - Family Shower Gel - 350 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Derma - Family Shower Gel - 350 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Derma - Family Shower Gel - 350 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Derma - Family Shower Gel - 350 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.