Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Derma – Man Mud Wax – 75 ml

kr. 55,00

Derma Man Mud Wax 75 ml
Derma Man Mud Wax er en mild og skånsom hårvoks, som har en let, blød og cremet konsistens, der er nem at fordele i håret. Mud Wax er vandbaseret, hvilket betyder at den er nem at vaske ud igen og ikke fedter en masse. Med voksen g … læs mere her

Er Derma - Man Mud Wax - 75 ml på lager?
Køb Derma - Man Mud Wax - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Derma - Man Mud Wax - 75 ml

Derma - Man Mud Wax - 75 ml Produktfakta

  • Navn: Derma - Man Mud Wax - 75 ml
  • Mærke: derma
  • Pris: Kr. 55.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5709954014297

Derma - Man Mud Wax - 75 ml fra derma

Derma - Man Mud Wax - 75 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Hårprodukter. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Derma - Man Mud Wax - 75 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Derma - Man Mud Wax - 75 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Derma - Man Mud Wax - 75 ml. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Derma - Man Mud Wax - 75 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.