Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml

kr. 130,00

Dermalogica Antioxidant Hydramist er en opstrammende skintonic, som er specielt udviklet til moden hud. Den virker opfriskende, og er med til at forbedre hudens struktur. Den indeholder lakrids og hvid te, som beroliger og beskytter mod frie radikaler. Sp … læs mere her

Er Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml på lager?

Annonce
Køb Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml Varefakta

  • Navn: Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml
  • Pris: kr. 109.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml for kun kr. 109.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Lotion & Moisturizer. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml kun kr. 109.00

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist 30 ml”