Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr.

kr. 595,00

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant er et risbaseret eksfolierings pulver. Dette innovative pulver indeholder aktivt Binchotan-trækul, som binder sig til de forurenende stoffer, overskydende talg og urenheder, og trækker dem ud af porerne. De foruren … læs mere her

Er Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. på lager?

Annonce
Køb Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. Varefakta

  • Navn: Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr.
  • Pris: kr. 509.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 0.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. for kun kr. 509.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr.

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Skin Care Masks & Peels. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være denne vare. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr. kun kr. 509.00

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dermalogica Age Smart Daily Superfoliant 57 gr.”