Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml

(48 kundeanmeldelser)

kr. 575,00

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser er en let skummende rensemælk, som er specielt udviklet til en tør hud. Den fjerner effektivt snavs, urenheder og makeup fra hudens overflade, og hjælper med at reparere skader på hudens lipidbarriere. Den er berige … læs mere her

Er Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml på lager?

Annonce
Køb Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml Varefakta

  • Navn: Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml
  • Pris: kr. 390.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml for kun kr. 390.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Facial Cleansers. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml kun kr. 390.00

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

48 anmeldelser af Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 295 ml”