Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Desinfektion – Mundvisir

kr. 15,00

Mundvisir til ansigt

1 stk

Visir til ansigtet der dækker, hage, mund og næse. Beskytter mod stænk fra eks. nys og host. Du kan anvende mund-visir de steder hvor det er påbudt at anvende mundbind. Mund-visir kan være et godt alternativ til full-face vis … læs mere her

Er Desinfektion - Mundvisir på lager?
Køb Desinfektion - Mundvisir

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Desinfektion - Mundvisir

Desinfektion - Mundvisir Produktfakta

  • Navn: Desinfektion - Mundvisir
  • Mærke: desinfektion
  • Pris: Kr. 15.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5712563001428

Desinfektion - Mundvisir fra desinfektion

Desinfektion - Mundvisir findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Toilettasker & Rejsetilbehør > Rejsetilbehør. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Desinfektion - Mundvisir. Langt de fleste i Norden køber deres Desinfektion - Mundvisir hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Desinfektion - Mundvisir. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Desinfektion - Mundvisir og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.