Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Diesel – BAD – 50 ml – Edt

kr. 297,95

Diesel BAD Eau de Toilette 50 ml (EDT)
Diesel BAD er en rå og sexet herreduft som emmer af maskulinitet. Denne duft er den første til at mixe Tobak og Kaviar, som sammen med bl.a. Kardemomme, Citrus, Lavendel og Tonkabønner skaber en kraftfuld og krydret … læs mere her

Er Diesel - BAD - 50 ml - Edt på lager?
Køb Diesel - BAD - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Diesel - BAD - 50 ml - Edt

Diesel - BAD - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Diesel - BAD - 50 ml - Edt
  • Mærke: diesel
  • Pris: Kr. 395.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3605522052826

Diesel - BAD - 50 ml - Edt fra diesel

Diesel - BAD - 50 ml - Edt er klar til dig her i shoppen. Du finder den i kategorien Parfume > Mænd - Herredufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Diesel - BAD - 50 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Diesel - BAD - 50 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Diesel - BAD - 50 ml - Edt. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Diesel - BAD - 50 ml - Edt og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.