Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

DKNY – Be Delicious Women – 50 ml – Edp

kr. 394,95

DKNY by Donna Karan Be Delicious Women Eau de Parfum 50 ml
Nok en af de mest kendte og mest sælgende dufte fra DKNY. Be Delicious til kvinder er frisk og fyldt med energi, designet som det velkendte grønne æble, giver den et indbydende look. Duften har no … læs mere her

Er DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp på lager?
Køb DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp

DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp
  • Mærke: dkny
  • Pris: Kr. 485.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 763511009817

DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp fra dkny

DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med når du køber DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

DKNY - Be Delicious Women - 50 ml - Edp og online fordele

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.