Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dolce & Gabbana – Light Blue – 200 ml – Edt

kr. 894,95

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme Eau de Toilette 200 ml
Light Bue Pour Femme, en bestseller fra D&G. Let og feminin parfume til kvinder, sommerlig og frisk med en varm forførende bund af moskus.

200 ml
Eau de Toilette Spray
Lanceret i 2001

Duftn … læs mere her

Er Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt på lager?
Køb Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt

Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt
  • Mærke: dolce & gabbana
  • Pris: Kr. 849.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3423473020240

Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt fra dolce & gabbana

Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, deriblandt også Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dolce & Gabbana - Light Blue - 200 ml - Edt og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.