Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dolce & Gabbana – Pour Femme – 50 ml – Edp

kr. 484,95

Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum 50 ml
Dolce Gabbana Pour Femme Eau de Parfum. Relancering af den klassiske signatur duft fra Dolce & Gabbana. D & G Pour Femme er en udsøgt og delikat my formulering af de bedste og mest udsøgte duftnoter vi kender … læs mere her

Er Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp på lager?
Køb Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp

Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp
  • Mærke: dolce & gabbana
  • Pris: Kr. 599.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 737052598031

Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp fra dolce & gabbana

Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp. Når du handler online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dolce & Gabbana - Pour Femme - 50 ml - Edp og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.