Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dove – Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL – 250 ml

kr. 39,00

Dove Men + Care Sport Active + Fresh Deodorant Spray XL 250 ml 48HR
Deodorant til mænd fra Dove, Active + Fresh deo med på til 4 timers beskyttelse mod svedlugt. Frisk, ,maskulin og sporty duft.
Produktinformation og fordele:

Deodorant Spray
XL
250 ml … læs mere her

Er Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml på lager?
Køb Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml

Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml
  • Mærke: dove
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8717163627099

Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml fra dove

Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Deodoranter > Deodoranter Mænd. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Dove - Men Sport Active Fresh Deodorant Spray XL - 250 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.