Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dove – Original Cream Antiperspirant – 50 ml

kr. 29,95

Dove Original Cream Antiperspirant – 50 ml
Dove Original Cream Antiperspirant er en deodorant, der beskytter mod lugt i 24 timer, samtidig med at den fugter og plejer dine armhuler. Forhindrer fremkomsten af ​​hvide pletter.

Indeholder 1/4 fugtigheds … læs mere her

Er Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml på lager?
Køb Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml

Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml
  • Mærke: dove
  • Pris: Kr. 25.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 80466468

Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml fra dove

Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den godt sælgende kategori Deodoranter > Deodoranter Mænd. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Dove - Original Cream Antiperspirant - 50 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.