Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ducray – Elution Shampoo – 400 ml

kr. 145,00

Ducray Elution Shampoo 400 ml
Ducray Elution Shampoo er beregnet til sart og irriteret hovedbund som har tendens til skæl. Shampooen går ind og genskaber hårbundens naturlige balance og hjælper med at håret kan genvinde sin styrke og sundhed. Elution Sham … læs mere her

Er Ducray - Elution Shampoo - 400 ml på lager?
Køb Ducray - Elution Shampoo - 400 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ducray - Elution Shampoo - 400 ml

Ducray - Elution Shampoo - 400 ml Produktfakta

  • Navn: Ducray - Elution Shampoo - 400 ml
  • Mærke: ducray
  • Pris: Kr. 145.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3282770139082

Ducray - Elution Shampoo - 400 ml fra ducray

Ducray - Elution Shampoo - 400 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Hårpleje > Skælshampoo. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Ducray - Elution Shampoo - 400 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Ducray - Elution Shampoo - 400 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Ducray - Elution Shampoo - 400 ml. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ducray - Elution Shampoo - 400 ml og online fordele

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.