Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Durex – Fun Mix Condoms – 24 Stk.

kr. 169,95

Durex Fun Mix Condoms 24 Stk.
Med Durex Fun Mix Condoms får du en assorteret, festlig pakke med 4 forskellig slags kondomer, til enhver intim lejlighed og humør. Fun Mix er en blanding af 4 Durex-kondomer: 6 rillede kondomer, 6 perle- og rillede kondomer, … læs mere her

Er Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. på lager?
Køb Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk.

Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. Produktfakta

  • Navn: Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk.
  • Mærke: durex
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5900627092790

Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. fra durex

Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Helse & Sundhed > Intimpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk.. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk.. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Durex - Fun Mix Condoms - 24 Stk. og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.