Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Durex – Intense Kondomer – 16 Stk.

kr. 179,00

Durex Intense Kondomer 16 Stk.
Durex Intense Kondomer med stimulerende glidecreme samt formede riller og knopper som giver en intens fornemmelse. Kondomerne er dækket af glidemiddel, som er doseret med ekstra Desirex-gel til varmende, kølende eller prikke … læs mere her

Er Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. på lager?
Køb Durex - Intense Kondomer - 16 Stk.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex - Intense Kondomer - 16 Stk.

Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. Produktfakta

  • Navn: Durex - Intense Kondomer - 16 Stk.
  • Mærke: durex
  • Pris: Kr. 179.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5997321772103

Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. fra durex

Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Helse & Sundhed > Intimpleje. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Durex - Intense Kondomer - 16 Stk.. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. i den kendte webshop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Durex - Intense Kondomer - 16 Stk.. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Durex - Intense Kondomer - 16 Stk. og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.