Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Durex – Pleasure Ring

kr. 65,00

Durex Pleasure Penisring
Durex Pleasure Ring, hjælper med at intensivere glæden for begge partnere. Durex Pleasure Ring er designet til at holde din erektion kraftigere i længere tid. Ringen er lavet af blødt, strækbart materiale, der passer komfortabelt … læs mere her

Er Durex - Pleasure Ring på lager?
Køb Durex - Pleasure Ring

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex - Pleasure Ring

Durex - Pleasure Ring Produktfakta

  • Navn: Durex - Pleasure Ring
  • Mærke: durex
  • Pris: Kr. 65.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5900627066845

Durex - Pleasure Ring fra durex

Durex - Pleasure Ring er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Brands > Durex. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Durex - Pleasure Ring. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Durex - Pleasure Ring ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Durex - Pleasure Ring. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Durex - Pleasure Ring og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.