Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Durex – Surprise Me Kondomer – 40 Stk

kr. 199,00

Durex Surprise Me Kondomer 40 Stk.
Giv dit sexliv lidt variation med Durex Surprise Me. En æske med 40 kondomer bestående af 4 forskellige latexkondomer, der giver dig en række behagelige stimulationer til timevis af sjov! Hvert kondom har en stærk barrie … læs mere her

Er Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk på lager?
Køb Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk

Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk Produktfakta

  • Navn: Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk
  • Mærke: durex
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5900627095661

Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk fra durex

Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Hudpleje Mænd > Gaveæsker Mænd. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk. Langt de fleste i Norden køber deres Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Durex - Surprise Me Kondomer - 40 Stk og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.