Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Durex – Warming Pleasure Gel – 50 ml

kr. 49,00

Durex Warming Pleasure Gel 50 ml
Durex Warming Pleasure Gel er en silkeblød, vandbaseret glidecreme, der giver en spændende og ophidsende varm fornemmelse. Ud over at skrue op for temperaturen mellem dig og din partner, kan denne Durex glidecreme også hjæ … læs mere her

Er Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml på lager?
Køb Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml

Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml
  • Mærke: durex
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5038483194607

Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml fra durex

Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Helse & Sundhed > Intimpleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Durex - Warming Pleasure Gel - 50 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.