Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Elf – Big Mood Mascara – Black

kr. 97,95

e.l.f. Cosmetics Big Mood Mascara Black
Big Mood Mascara Waterproof er en volumenmascara med timeglasformet børste, der løfter vipperne og giver dem masser af fylde.
ANVENDELSE
Påfør mascara i zigzag bevægelse fra rod til spids. Læg flere lag indtil den … læs mere her

Er Elf - Big Mood Mascara - Black på lager?
Køb Elf - Big Mood Mascara - Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Elf - Big Mood Mascara - Black

Elf - Big Mood Mascara - Black Produktfakta

  • Navn: Elf - Big Mood Mascara - Black
  • Mærke: elf
  • Pris: Kr. 84.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 609332815810

Elf - Big Mood Mascara - Black fra elf

Elf - Big Mood Mascara - Black er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Elf - Big Mood Mascara - Black. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Elf - Big Mood Mascara - Black hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Elf - Big Mood Mascara - Black. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Elf - Big Mood Mascara - Black og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.