Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Elie Saab – Girl of Now Shine – 50 ml – Edp

kr. 475,00

Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum 50 ml
Girl of Now Shine, en varm og blomsterlig duft til kvinder, lanceret i 2018. Girl of Now Shine Eau de Parfum er feminin og udsøgt, en moderne duft med et klassisk touch. Duften åbner med frugtige duftnoter a … læs mere her

Er Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp på lager?
Køb Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp

Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp
  • Mærke: elie saab
  • Pris: Kr. 425.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3423473095651

Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp fra elie saab

Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Elie Saab - Girl of Now Shine - 50 ml - Edp og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.