Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Elizabeth Arden – White Tea – 30 ml – Edt

kr. 149,00

Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette Spray 30 ml (EDT)
Elizabeth Arden White Tea er let, simpel, rolig og sensuel duft til kvinder i alle aldre. White Tea åbner med friske duftnoter af mandarin, havnoter, bregne og salvie, et hjerte af hvid iris og h … læs mere her

Er Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt på lager?
Køb Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt

Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt
  • Mærke: elizabeth arden
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0085805557317

Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt fra elizabeth arden

Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Elizabeth Arden - White Tea - 30 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.