Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml

kr. 119,95

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red er en mørk og intens dyb bordeaux neglelak, der giver en smuk og moderne finish. Der hersker ingen tvivl om, at Essie neglelakkerne er blandt verdens bedste, og det er der en ganske særlig grund til. Den veldefinered … læs mere her

Er Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 370 Model Clicks Red på lager?

Annonce
Køb Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 370 Model Clicks Red

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml Varefakta

  • Navn: Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml
  • Pris: kr. 99.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml for kun kr. 99.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Nail Care > Nail Polishes. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml kun kr. 99.00

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Gel Couture 370 Model Clicks Red 13,5 ml”