Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Essie Nail Polish 13,5 ml – 648 Summer Soul Stice

kr. 69,00

Essie 648 Summer Soul Stice er en super fin, lys gul neglelak. Der hersker ingen tvivl om, at Essie neglelakkerne er blandt verdens bedste, og det er der en ganske særlig grund til. Den veldefinerede struktur, den brede farvepallette og den gode balance i … læs mere her

Er Essie Neglelak 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice på lager?

Annonce
Køb Essie Neglelak 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice Varefakta

  • Navn: Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice
  • Pris: kr. 79.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice for kun kr. 79.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice

Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Nail Care > Nail Polishes. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice kun kr. 79.00

Køber du varer online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Nail Polish 13,5 ml – 648 Summer Soul Stice”