Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml – 140 Couture Curator

(90 kundeanmeldelser)

kr. 89,00

Essie Gel Couture 140 Couture Curator har en lyserosa farve. Der hersker ingen tvivl om, at Essie neglelakkerne er blandt verdens bedste, og det er der en ganske særlig grund til. Den veldefinerede struktur, den brede farvepalette og den gode balance imel … læs mere her

Er Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator (U) på lager?

Annonce
Køb Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator Varefakta

  • Navn: Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator
  • Pris: kr. 115.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator for kun kr. 115.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator

Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe 2683. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator hos onlineshoppen NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml - 140 Couture Curator kun kr. 115.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

90 anmeldelser af Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml – 140 Couture Curator

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Essie Nail Polish Gel Couture 13,5 ml – 140 Couture Curator”