Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Estee Lauder – Pleasures – 30 ml – Edp

kr. 274,95

Estee Lauder Pleasures Eau de Parfum 30 ml
Pleasures fra Estée Lauder, en blomstrende drøm af en duft – en rigtig klassiker. kan vi vist også godt kalde en duft klassiker. Let, frisk og blomstrende, en super feminin og romantisk duft af livets små glæder … læs mere her

Er Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp på lager?
Køb Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp

Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp
  • Mærke: estee lauder
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0027131043287

Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp fra estee lauder

Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Estee Lauder - Pleasures - 30 ml - Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.