Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Estee Lauder – White Linen – 60 ml – Edp

kr. 398,00

Estée Lauder White Linen Eau de Parfum 60 ml
White Linen fra Estée Lauder er en intens parfume til kvinder, bygget på harmoni af aldehyder, blomster, træ, rav og musk. Den blev første gang lanceret i 1978. Duft noterne i denne parfume er bulgarina ros … læs mere her

Er Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp på lager?
Køb Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp

Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp
  • Mærke: estee lauder
  • Pris: Kr. 399.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 027131020424

Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp fra estee lauder

Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Estee Lauder - White Linen - 60 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.