Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Fair Squared – Intimate Bikini Razor + 4 blade

kr. 98,95

Fair Squared – Intimate Bikini Razor + 4 blade
Fair Squared Bikini Razor Intimate er en barberskraber, som ligger godt i hånden og giver en perfekt barbering som gør huden glat og blød. Skraberne kommer let ind ved kroppens kurver og konturer uden besvær … læs mere her

Er Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade på lager?
Køb Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade

Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade Produktfakta

  • Navn: Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4260365850030

Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade fra

Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Kosttilskud & Håndkøb > Intimpleje. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fair Squared - Intimate Bikini Razor + 4 blade og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.