Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Fanola – No Yellow Shampoo – 350 ml

kr. 69,00

Fanola No Yellow Shampoo 350 ml
En lækker og plejende silver shampoo, No Yellow er til dig der har lyst, blondt, silver, eller afbleget hår og ønsker at undgå det gule skær. De violette pigmenter i shampooen er med til at neutralisere dem og samtidig ple … læs mere her

Er Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml på lager?
Køb Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml

Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml
  • Mærke: fanola
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8032947861460

Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml fra fanola

Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Shampoo. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fanola - No Yellow Shampoo - 350 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.