Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Farmavita – Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus – 250 ml

kr. 48,95

Farmavita Back Bar Color Mask Nº 05 Cream Plus
Hårkur udviklet til farvet hår. Beriget ,med naturlige ingredienser og vitaminer. Brug Color Mask efter din shampoo, lad den sidde i håret 2-3 minutter og skyl herefter ud med rent vand. Afslut gerne med con … læs mere her

Er Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml på lager?
Køb Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml

Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml
  • Mærke: farmavita
  • Pris: Kr. 50.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8022033107206

Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml fra farmavita

Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml. Når du handler online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Farmavita - Back Bar Color Mask No 05 Cream Plus - 250 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.