Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Filorga – Oxygen Glow Mask – 75 ml

kr. 235,00

Filorga Oxygen Glow Mask Super Perfecting Express 75 ml
Filorga masken giver din hud en smuk udstråling og glød, og med photoperfector HD får din hud en effekt som af photo shop. Den indeholder super-skin boosting factors i form af oxygen, energi booster, … læs mere her

Er Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml på lager?
Køb Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml

Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml Produktfakta

  • Navn: Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml
  • Mærke: filorga
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3540550009025

Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml fra filorga

Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Hudpleje Ansigt > Ansigtsmasker og scrub. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml i webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Filorga - Oxygen Glow Mask - 75 ml og online fordele

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.