Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Filorga – UV Bronze Body SPF50 – 150 ml

kr. 245,00

Filorga UV-Bronze Body SPF 50 150 ml
UV-BRONZE Body Spray fra Filorga, er en effektiv og unik sol-spray og beskyttelse til hele kroppen. Den giver em dybere kulør og farve og på samme tid fugter og nærer den huden. Den har anti-age effekt og så beskytter … læs mere her

Er Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml på lager?
Køb Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml

Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml
  • Mærke: filorga
  • Pris: Kr. 245.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3401360180666

Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml fra filorga

Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i varegruppen Selvbruner og Solbeskyttelse > Solcreme & Solbeskyttelse. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Filorga - UV Bronze Body SPF50 - 150 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.