Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Floid – The Genuine Aftershave – 150 ml

kr. 65,00

Floïd The Genuine Aftershave 150 ml
Klassisk aftershave med en unik old school duft, som minder om duften man blev ramt af i en ægte spansk barbershop. Udviklet til mænd siden 1932.

150 ml
After Shave
Klassisk og maskulin duft … læs mere her

Er Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml på lager?
Køb Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml

Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml
  • Mærke: floid
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8004395321117

Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml fra floid

Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Mænd - Herredufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Floid - The Genuine Aftershave - 150 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.