Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml

(69 kundeanmeldelser)

kr. 99,00

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo er en fantastiske shampoo til dig, som har et mørkt hår med uønskede røde/orange toner. Denne shampoo er rig på blå pigmenter, der aktivt går ind og neutraliserer røde/orange undertoner. Fudge Cool Brunette Blue-Ton … læs mere her

Er Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml på lager?

Annonce
Køb Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml Varefakta

  • Navn: Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml
  • Pris: kr. 99.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml for kun kr. 99.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer 2441. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml kun kr. 99.00

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

69 anmeldelser af Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 250 ml”