Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 – 200 ml

(64 kundeanmeldelser)

kr. 100,00

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 er en effektiv og fugtgivende solcreme med SFP30. Denne beskyttende body milk indeholder shea smør, der udover at tilføre huden en intens fugt, indeholder både A og E vitamin som har en beroligende virkning … læs mere her

Er Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF 30 - 200 ml på lager?

Annonce
Køb Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF 30 - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml Varefakta

  • Navn: Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml
  • Pris: kr. 89.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml for kun kr. 89.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig 2844. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også denne vare. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 - 200 ml kun kr. 89.00

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

64 anmeldelser af Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 – 200 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garnier Ambre Solaire Sun Protection Milk SPF30 – 200 ml”