Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Georganics – Tandtråd Med Appelsin

kr. 45,00

Georganics Tandtråd m. Appelsin
Georganics Kids Dental Floss Orange er en naturlig-baseret tandtråd lavet af komposterbar majsbaseret PLA, belagt med vegetabilsk voks og appelsinolie. Tandtråden er velegnet til små børn og kvinder under graviditet, da det … læs mere her

Er Georganics - Tandtråd Med Appelsin på lager?
Køb Georganics - Tandtråd Med Appelsin

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Georganics - Tandtråd Med Appelsin

Georganics - Tandtråd Med Appelsin Produktfakta

  • Navn: Georganics - Tandtråd Med Appelsin
  • Mærke: georganics
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060480200913

Georganics - Tandtråd Med Appelsin fra georganics

Georganics - Tandtråd Med Appelsin er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Tandpleje > Tandpasta. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Georganics - Tandtråd Med Appelsin. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Georganics - Tandtråd Med Appelsin i webshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Georganics - Tandtråd Med Appelsin. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Georganics - Tandtråd Med Appelsin og online fordele

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.