Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 – 35 mm

(9 kundeanmeldelser)

kr. 209,00

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 – 35 mm er en rund, keramisk børste, som med en diameter på 35 mm er velegnet til styling af mellemlangt hår. Med denne børste kan du let forme og udglatte håret, samt skabe mere volumen under tørringen. Denne rundbø … læs mere her

Er ghd The Blow Dryer Ceramic Brush - 35 mm på lager?

Annonce
Køb ghd The Blow Dryer Ceramic Brush - 35 mm

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm Varefakta

  • Navn: ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm
  • Pris: kr. 159.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm for kun kr. 159.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Combs & Brushes. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm hos den populære shop NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 - 35 mm kun kr. 159.00

Købes der ind i en webshop, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

9 anmeldelser af ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 – 35 mm

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 2 – 35 mm”