Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillette – Blue II Plus Engangsskrabere Mænd – 5 Pak

kr. 29,00

Gillette Blue II Barberskrabere 5-Pak
Engangsskrabere fra Gillette, Blue 2 Barberskraber med Lubrastripe til mænd. Lubrastribe er en stribe af smøremiddel som findes på barberhovedet, hvilket giver ekstra komfort under barberingen.
  … læs mere her

Er Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak på lager?
Køb Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak

Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak Produktfakta

  • Navn: Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak
  • Mærke: gillette
  • Pris: Kr. 29.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7702018468034

Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak fra gillette

Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Mænd. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak. Her i Danmark er der mange, der køber deres Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Gillette - Blue II Plus Engangsskrabere Mænd - 5 Pak og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.