Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillette – Body Shaver – 1 Stk

kr. 69,00

Gillette Body Razor 1 stk.
Med Gillettes body shaver, specielt designet og udviklet til mænd og mænds kropsbehåring, kan du opnå en effektiv og grundig barbering af hårene på kroppen. Gillette Body Razor kan anvendes under bruseren, så det er nemt og simp … læs mere her

Er Gillette - Body Shaver - 1 Stk på lager?
Køb Gillette - Body Shaver - 1 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillette - Body Shaver - 1 Stk

Gillette - Body Shaver - 1 Stk Produktfakta

  • Navn: Gillette - Body Shaver - 1 Stk
  • Mærke: gillette
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7702018615384

Gillette - Body Shaver - 1 Stk fra gillette

Gillette - Body Shaver - 1 Stk ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Mænd. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Gillette - Body Shaver - 1 Stk. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Gillette - Body Shaver - 1 Stk ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Gillette - Body Shaver - 1 Stk. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Gillette - Body Shaver - 1 Stk og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.