Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillette – Fusion Proglide Styler

kr. 185,00

Gillette Styler 3in1 Waterproof Styler
Gillette Styler trimmer håret jævnt, tæt og præcist. Styleren kan bruges til at style dit skæg præcist som du vil have det, om det skal barberes, trimmes eller blot rettets til. Maskinen er vandtæt, så du nemt kan br … læs mere her

Er Gillette - Fusion Proglide Styler på lager?
Køb Gillette - Fusion Proglide Styler

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillette - Fusion Proglide Styler

Gillette - Fusion Proglide Styler Produktfakta

  • Navn: Gillette - Fusion Proglide Styler
  • Mærke: gillette
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7702018273423

Gillette - Fusion Proglide Styler fra gillette

Gillette - Fusion Proglide Styler ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Barbering & Hårfjerning > Til Mænd. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Gillette - Fusion Proglide Styler. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Gillette - Fusion Proglide Styler hos den populære shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Gillette - Fusion Proglide Styler. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Gillette - Fusion Proglide Styler og online fordele

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.