Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillette – King C. Barberblade – 10 Stk.

kr. 75,00

Gillette King C. Double Edge Razor Blades Barberblade 10 Stk.
En helt ny serie fra Gillette, opkald efter deres grundlægger. En stilren og innovation serie skabt til dig der ønsker at opnå det perfekte look.

Barberblade
10 stk.
Til udskiftning når de a … læs mere her

Er Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. på lager?
Køb Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk.

Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. Produktfakta

  • Navn: Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk.
  • Mærke: gillette
  • Pris: Kr. 75.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7702018545216

Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. fra gillette

Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Barbering & Hårfjerning > Til Mænd. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk.. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk.. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Gillette - King C. Barberblade - 10 Stk. og online fordele

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.