Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillette – King C. Skæg & Ansigtsvask – 350 ml

kr. 115,00

Gillette King C. Skæg & Ansigtsvask 350 ml
En helt ny serie fra Gillette, opkald efter deres grundlægger. En stilren og innovation serie skabt til dig der ønsker at opnå det perfekte look.

350 ml
Skæg- & Ansigtsvask
Indeholder kokosvand, argan- & avoka … læs mere her

Er Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml på lager?
Køb Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml

Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml Produktfakta

  • Navn: Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml
  • Mærke: gillette
  • Pris: Kr. 115.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8001841705637

Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml fra gillette

Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien Hudpleje Ansigt > Renseprodukter. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Gillette - King C. Skæg & Ansigtsvask - 350 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.