Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillian Jones – Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid

kr. 599,95

Gillian Jones Hollywood Makeup Artist Mirror – Med Touch & LED (Hvidt/White)
Stort Makeup artist spejl fra Gillian Jones Hollywood serien. Makeup spejl med hvid ramme og med 12 LED pærer, der kan styre lysstyrken med touch funktionen. Lyset har 3 forskell … læs mere her

Er Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid på lager?
Køb Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid

Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid Produktfakta

  • Navn: Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid
  • Mærke: gillian jones
  • Pris: Kr. 599.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713982010756

Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid fra gillian jones

Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Makeup & Kosmetik > Makeupspejle. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid. Langt de fleste i Norden køber deres Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Gillian Jones - Makeup Artist Spejl med Touch og LED Hvid og online fordele

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.