Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillian Jones – Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse

kr. 198,95

Gillian Jones Sølv Bordspejl x5 Forstørrelse
Gillian Jones makeup spejl til bordet i rent og stilrent design. Spejlet er lavet i sølv og ægte glas der rengøres nemt. Den ene side har 1:1 forstørrelse den anden 1:5 forstørrelse, og selve spejlhovedet kan r … læs mere her

Er Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse på lager?
Køb Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse

Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse Produktfakta

  • Navn: Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse
  • Mærke: gillian jones
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5706402920018

Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse fra gillian jones

Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori Barbering & Hårfjerning > Barberspejle. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse. Køber du varer online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Gillian Jones - Stå & Bordspejl X5 Forstørrelse og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.