Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gillian Jones – Tosidet Håndspejl Sort

kr. 78,95

Gillian Jones Hand Mirror 2-Sided
Håndspejl i 100% genanvendelig plastik, som nemt kan holdes med hånden. Spejlet har forstørrelse X5 på den ene side og almindeligt spejl på den anden, så du kan være sikker på at få alle detaljerne med. Kan med fordel anv … læs mere her

Er Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort på lager?
Køb Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort

Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort Produktfakta

  • Navn: Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort
  • Mærke: gillian jones
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5713982009569

Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort fra gillian jones

Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Barbering & Hårfjerning > Barberspejle. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Gillian Jones - Tosidet Håndspejl Sort og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.