Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Givenchy – Blue Label – 100 ml – Edt

kr. 549,00

Givenchy Blue Label Eau de Toilette 100 ml
Frisk, spicy herreduft med varme trænoter. Blue Label fra Givenchy er en klassisk herreduft, lanceret af Givenchy i 2004 som en dynamisk duft til den sporty og livsglade mand. Blue Label Eau de Toilette åbner med … læs mere her

Er Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt på lager?
Køb Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt

Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt
  • Mærke: givenchy
  • Pris: Kr. 575.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3274872399167

Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt fra givenchy

Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Givenchy - Blue Label - 100 ml - Edt og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.