Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Givenchy – Organza – 100 ml – Edp

kr. 695,00

Givenchy Organza Eau de Parfum 100 ml

100 ml
Eau de Parfum

Organza fra Givenchy er en parfume med orientalske duftnoter. Den blev lanceret i 1996 og er siden blevet en af Givenchys “klassikere”. Duften er en kombination af friskpresset plant … læs mere her

Er Givenchy - Organza - 100 ml - Edp på lager?
Køb Givenchy - Organza - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Givenchy - Organza - 100 ml - Edp

Givenchy - Organza - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Givenchy - Organza - 100 ml - Edp
  • Mærke: givenchy
  • Pris: Kr. 695.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3274878212361

Givenchy - Organza - 100 ml - Edp fra givenchy

Givenchy - Organza - 100 ml - Edp er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Givenchy - Organza - 100 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Givenchy - Organza - 100 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Givenchy - Organza - 100 ml - Edp. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Givenchy - Organza - 100 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.