Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Gloria Vanderbilt – Body Lotion – 150 ml

kr. 79,00

Gloria Vanderbilt Body Lotion 150 ml
En parfumeret bodylotion der efterlader din hud silkeblød og med en dejlig mild duft. Forny din huds glød med denne lækre krops lotion der giver din hud et helt nyt forfriskende liv. Brug den regelmæssigt for at opnå d … læs mere her

Er Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml på lager?
Køb Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml

Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml
  • Mærke: gloria vanderbilt
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3357554640013

Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml fra gloria vanderbilt

Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer Hudpleje Krop > Bodylotion og Olie. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Gloria Vanderbilt - Body Lotion - 150 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.