Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. – 001 Diamond Dust

(49 kundeanmeldelser)

kr. 89,00

GOSH I'm Sparkling Highlighter – 001 Diamond Dust er en fast highlighter, der er skabt med inspiration fra diamanternes funklende skær. Den er beriget med ultra-fint glimmer, som skaber en strålende effekt og fremhæver hudens naturlige glød. Denne hig … læs mere her

Er GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust på lager?

Annonce
Køb GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust Varefakta

  • Navn: GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust
  • Pris: kr. 69.42
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust for kun kr. 69.42 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust

GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Highlighters & Luminizers. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også dette produkt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. - 001 Diamond Dust kun kr. 69.42

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

49 anmeldelser af GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. – 001 Diamond Dust

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOSH I'm Sparkling Highlighter 5,9 gr. – 001 Diamond Dust”