Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. – 024 Truly Brown

kr. 89,00

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof – 024 Truly Brown er en vandfast eyeliner i en dyb varm brun farve. En fantastisk farvepigmentering giver et præcist og flot resultat hver gang. En blød og smidig tekstur gør den super nem, at arbejde med og den kan n … læs mere her

Er GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown på lager?

Annonce
Køb GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown Varefakta

  • Navn: GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown
  • Pris: kr. 69.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown for kun kr. 69.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eyeliner. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown hos den populære shop NiceHair.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. - 024 Truly Brown kun kr. 69.00

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOSH Velvet Touch Eyeliner Waterproof 1,2 gr. – 024 Truly Brown”